Logo Open Nexus
@{ appsTranslations[activeApplication] }
  • Załóż konto wykonawcy
  • Zaloguj się
    Nie pamiętasz hasła?
Logo Open Nexus
  • Załóż konto wykonawcy
  • Zaloguj się
    Nie pamiętasz hasła?
  • 21:34:19
    • PL
    • EN
  1. Strona główna
  2. Postępowanie ID 588580
Twoja oferta nie została złożona. Nie udało się poprawnie zaszyfrować oferty, spróbuj ponownie.
Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Uzyskaj wadium

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie ID: 588580 : Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin drobiowych na potrzeby Aresztu Śledczego w Elblągu oraz Oddziału Zewnętrznego w Braniewie

Logo Firmy

Wystawiający

  • Użytkownik
    Krzysztof Andrzejewski
  • Organizacja
    Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Olsztynie
  • Oddział
    Areszt Śledczy w Elblągu
  • Wiadomość do zamawiającego

Terminy

  • Zamieszczenia
    2022-03-20 10:25:00
  • Składania
    2022-03-26 10:00:00
  • Otwarcie ofert
    -
  • Tryb
    Szacowanie wartości zamówienia
  • Rodzaj
    Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel 55 611 21 45

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

Postępowanie nie posiada załączników

Komunikaty Wyślij wiadomość do zamawiającego

2022-03-26 15:58:43
Krzysztof Andrzejewski Dziękujemy za udział i pomoc w szacowaniu wartości zamówienia.

Przedmiot zamówienia Importuj dane z XLS

Import Oferty

Import oferty XLS w 3 prostych krokach:

  1. Pobierz szablon postępowania
  2. Otwórz i uzpełnij go na swoim komputerze
  3. Wybierz zapisany plik i prześlij go poniżej

Dane zapisane w pliku XLS zostaną zaimportowane do formularza składania oferty

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 filet wędzony z indyka Filet wędzony z indyka Produkt w bez sztucznej osłonki, baton nieforemny zbliżony do kształtu fileta o długości od 20 –30 cm, powierzchnia czysta. Produkt świeży, co najmniej 70% mięsa drobiowego. 20 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

2 kiełbasa kanapkowa drobiowa Kiełbasa kanapkowa drobiowa Wyrób drobiowy homogenizowany, kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona, w odcinkach prostych o długości 30-50cm, zawartość mięsa drobiowego min. 20%, dodatkowo dopuszcza się mięso oddzielone mechanicznie do 40%, ogółem zawartość mięsa min. 50%, 660 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

3 mortadela drobiowa Mortadela drobiowa Wyrób drobiowy homogenizowany, kiełbasa drobiowa drobno rozdrobniona, parzona, w odcinkach prostych o długości 30-50cm, średnica 40-60mm, zawartość mięsa drobiowego min. 25%, dodatkowo dopuszcza się mięso oddzielone mechanicznie do 40%, ogółem zawartość mięsa min. 50%, 430 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

4 kiełbasa pierś z indyka Kiełbasa pierś z indyka Wyrób formowany uzyskany z mięśni drobiowych (filet z indyka) w osłonce , pakowana VAC Poddawany procesowi parzenia. Mięso drobiowe min. 63% 60 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

5 serdelki drobiowe Serdelki drobiowe Wyrób drobiowy homogenizowany, kiełbasa drobiowa drobno rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego min. 35%, dodatkowo dopuszcza się mięso oddzielone mechanicznie do 25%, ogółem zawartość mięsa min. 50%,. 330 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

6 kiełbasa żywiecka drobiowa Kiełbasa żywiecka drobiowa Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona i parzona, w odcinkach prostych o długości 30-50cm, średnica 40-60mm, zawartość mięsa drobiowego min. 50%, dodatkowo dopuszcza się mięso oddzielone mechanicznie do 20%, 250 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

7 kiełbasa mielonka drobiowa Kiełbasa mielonka drobiowa Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona, w odcinkach prostych o długości 30-50cm, zawartość mięsa drobiowego min. 25%, dodatkowo dopuszcza się mięso oddzielone mechanicznie do 30%, ogółem zawartość mięsa min. 40%, 630 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

8 kiełbasa zwyczajna drobiowa Kiełbasa zwyczajna drobiowa Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona i parzona, w odcinkach prostych o długości 11-12 cm, zawartość mięsa drobiowego min. 40%, w osłonce naturalnej, powierzchnia czysta, gładka, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu, dopuszczalne na pojedynczych batonach nieliczne zawędzone wytryski farszu, na przekroju surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne nieliczne drobne otwory powietrzne, barwa powierzchni jasnobrązowa do brązowej, na przekroju kiełbasy mięsa od bladoróżowej do różowej z niewielką ilością tłuszczu, smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wędzonej i parzonej, konsystencja – ścisła, 320 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

9 kiełbasa z drobiu (bez zawartości wieprzowiny i dodatków pochodzenia wieprzowego) Kiełbasa z drobiu Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona i parzona, w odcinkach prostych o długości 11-12 cm, zawartość mięsa drobiowego min. 70%, w osłonce naturalnej, powierzchnia czysta, gładka, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu, dopuszczalne na pojedynczych batonach nieliczne zawędzone wytryski farszu, na przekroju surowce równomiernie rozłożone, dopuszczalne nieliczne drobne otwory powietrzne, barwa powierzchni jasnobrązowa do brązowej, na przekroju kiełbasy mięsa od bladoróżowej do różowej z niewielką ilością tłuszczu, smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wędzonej i parzonej, konsystencja – ścisła, bez udziału mięsa wieprzowego oraz żelatyny wieprzowej. 420 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

10 polędwica drobiowa Polędwica drobiowa Wyrób parzony, nie wędzony, otrzymany ze średnio rozdrobionego mięsa drobiowego, bez udziału innych drobno rozdrobnionych surowców mięsno – tłuszczowych, zawartość mięsa drobiowego min. 50%, dodatkowo dopuszcza się mięso oddzielone mechanicznie do 20%, ogółem zawartość mięsa min. 60%, struktura i konsystencja dość ścisła, soczysta, krucha z niską zawartością tłuszczu i soli. Barwa mięsa na przekroju jasnoróżowa, typowa dla użytego mięsa drobiowego, smak i zapach charakterystyczny dla polędwicy z mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami, wędlina przeznaczona na wyżywienie osób z dietą leczniczą, bez udziału mięsa wieprzowego oraz żelatyny wieprzowej. 75 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

11 szynka drobiowa mielona Szynka drobiowa mielona Wyrób otrzymany z grubo rozdrobnionych peklowanych mięśni piersiowych drobiowych, bez udziału innych drobno rozdrobnionych surowców mięsno – tłuszczowych, zawartość mięsa drobiowego min. 50%, niewędzony, parzony, produkt w sztucznej osłonce, ściśle przylegającej do powierzchni wyrobu, struktura i konsystencja dość ścisła, soczysta, krucha z niską zawartością tłuszczu i soli, barwa mięsa na przekroju jasnoróżowa do różowej, typowa dla użytego mięsa drobiowego, smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami, 350 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

12 udo drobiowe ćwiartka Udo drobiowe ćwiartka Świeże, niemrożone, właściwie umięśnione, prawidłowo wykrwawione i ocieknięte, linie cięcia równe, gładkie, powierzchnia powinna być czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi, dopuszcza się niewielkie nacięcia skóry i mięśni przy krawędziach cięcia, nie dopuszcza się mięśni i skóry niezwiązanych ze sobą, barwa mięśni naturalna, jasnoróżowa, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach, skóra bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych, oraz resztek upierzenia, zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach świadczący o procesach rozkładu mięsa przez drobnoustroje, oraz zapach zjełczałego tłuszczu 660 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

13 mięso gulaszowe drobiowe Mięso gulaszowe drobiowe Skrawki mięsa o nieregularnym kształcie (kostka lub paski) bez ścięgien i tkanki łącznej o dopuszczalnej ilości tłuszczu 20%, powierzchnia - gładka, niezakrwawiona, niedopuszczalna oślizgłość czy nalot pleśni, mięso czyste bez jakichkolwiek zanieczyszczeń, barwa mięsa – bladoróżowa, konsystencja – elastyczna i jędrna, zapach – charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak rozpoczynającego się psucia, mięso wcześniej niemrożone. Temperatura towaru w chwili przyjęcia 1 - 4 oC 300 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

14 mięso mielone drobiowe Mięso mielone drobiowe Surowy wyrób mięsny uzyskany ze świeżego mięsa drobiowego, niemrożony, barwa mięsa jasnoróżowa, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy, zapach świeży charakterystyczny dla danego produktu, niedopuszczalna zawartość wody obcej i soli, mięso mielone drobiowe nie może być mięsem garmażeryjnym, opakowanie osłonka poliamidowa lub vacuum. 250 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

15 serca drobiowe Serca drobiowe Świeże, niemrożone, serca z kurczaka uzyskane podczas patroszenia tuszki kurczęcej i pozbawione części niejadalnych, 650 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

16 wątroba drobiowa Wątroba drobiowa Świeża, niemrożona, wątroba z kurczaka uzyskana podczas patroszenia tuszki kurczęcej w postaci podwójnych lub pojedynczych płatów i pozbawiona części niejadalnych, Podwójne lub pojedyncze płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, dopuszcza się pojedyncze części płatów o wielkości nie mniejszej niż połowa płata, usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby, na powierzchni niedopuszczalna oślizgłość lub nalot pleśni, powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem, dopuszcza się obeschniętą powierzchnię, oraz niewielki wyciek w opakowaniu, barwa beżowa do brunatno - wiśniowej, charakterystyczna dla świeżej wątroby, zapach charakterystyczny dla świeżej wątroby z kurczaka, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 790 kg - 0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

Kursy walut NBP
PLN: 1 PLN EUR: 4.2791 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

0

Załączniki

Instrukcja pakowania i podziału plików

Pobierz dane

Uwaga

UWAGA! W tym postępowaniu czas na przyjmowanie ofert dobiegł końca. Złożona oferta trafi do sekcji ofert złożonych po terminie składania ofert..

Liczba odsłon strony:
445

Uwaga!

Wykryliśmy, że w tym postępowaniu jest już złożona oferta z adresu: i posiada status: .
Składając nową ofertę, stara otrzyma status Wycofana.
Czy chcesz kontynuować składanie nowej oferty?
Nie

Wyślij wiadomość prywatną do zamawiającego


0

Wpisz kod, który został wysłany na podany adres e-mail

Wprowadzony kod uwierzytelniający jest nieprawidłowy

proceeding_place_offer.verification_code_generate_error

Nie otrzymałeś? Wyślij ponownie kod

Wysłanie wiadomości oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności operatora platformazakupowa.pl.

Wiadomość nie zostanie wyslana

Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?

Załączniki

OpenNexus Brand
  • Strona główna
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Instrukcje
  • FAQ
  • Kontakt

Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony lub kliknięcie „akceptuję” oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Akceptując pliki cookies, akceptujesz także pliki wykorzystywane przy współpracy z naszymi partnerami: Google oraz Microsoft. Obaj partnerzy mogą przekazywać dane, w tym potencjalnie dane osobowe, poza obszar Unii Europejskiej oraz Europejskiego Obszaru Gospodarczego, w szczególności do Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej (dalej: USA). W związku z tym istnieje możliwość, że nieuprawnione podmioty, w tym w szczególności władze państwowe USA, mogą uzyskać dostęp do tych danych. Google oraz Microsoft przetwarzają dane zgodnie ze swoimi politykami prywatności, stosują się do postanowień Data Privacy Framework i znajdują się na publicznej liście Amerykańskiego Departamentu Handlu podmiotów, które uznawane są za certyfikowane. Więcej informacji na temat wykorzystywania plików cookies oraz naszych partnerów można znaleźć w naszej Polityce prywatności.

Akceptuje Odrzuć